Diensten walbeschoeiing & vlonders

Onze diensten walbeschoeiing & vlonders hebben in uw tuin als doel grondkering en het uitbreiden van de tuin. Heel erg belangrijk bij een walbeschoeiing is dat deze van lange levensduur is.

Walbeschoeiing

Een walbeschoeiing kunt u bij ons op diverse manieren laten maken: - Door middel van een damwand (mes/groef systeem), bovenzijde afgewerkt met een gording en eventueel een deksloof. - Door middel van opgeklampte beschoeiingsschotten. Dit zijn hardhouten schotten die van tevoren in elkaar worden gezet en waarbij er antiworteldoek (gronddoek) aan de achterzijde wordt bevestigd. Deze variatie is over het algemeen goedkoper. Wij leveren en plaatsen een walbeschoeiing in diverse soorten materialen: - Kunststof walbeschoeiing (zeer duurzaam, in combinatie met hardhout, informeer vrijblijvend) - Hardhouten walbeschoeiing - Betonnen walbeschoeiing Heeft belang bij meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen, neem dan contact met ons op.

Vlonders

Met een vlonder in uw tuin krijgt uw tuin een natuurlijke uitstraling. Elzinga Waterwerken en Hoveniers levert hardhouten vlonders met een duurzaamheidsklasse I. Het hardhout heeft maar liefst een levensduur van 25-40 jaar. Door de verschillende soorten hout past bij iedere tuin de juiste vlonder. Composiet en kunststof vlonders Naast de hardhouten vlonders zijn de composiet en kunststof vlonders enorm in opkomst. Voordeel van dit soort vlonders is dat ze op een duurzame manier geproduceerd worden en deze zeer lang meegaan. Kunststof vlonders gaan meer dan 50 jaar mee. Voor een juiste keuze bij het zoeken van een vlonder helpen wij u graag. Neem daarom direct contact met ons op.